Ons aanbod

Naast de seizoens-collecties zoals voor kerst, valentijn, moeder- en vaderdag vind je natuurlijk ook wenskaarten voor gelegenheden en onderwerpen als verjaardag, jubileum, geboorte, huwelijk, feest, geluk, zomaar, beterschap, bedankt, overlijden, diploma, succes, enzovoorts.

Ook algemene wenskaarten met dieren, planten, bloemen, met of zonder tekst zijn natuurlijk ook van de partij. Voor je gemak hebben we er handige en vooral goedkope setjes van gemaakt en worden alle kaarten met envelop geleverd. Een adres en postzegel erop en klaar ben je!

Verkoop via bol.com


Snel wenskaarten bestellen voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, jubileum, overlijden of andere gelegenheid.


Iedereen kan op een simpele manier wenskaarten kopen van Blackacres via bol.com. Kijk snel naar ons leukste en meest uitgebreide assortiment via deze link of klik op het plaatje hiernaast.

Plaatsing van kaartenmolens


Voor de ondernemers bieden wij een aantrekkelijke regeling voor de verkoop van onze wenskaarten. Hoe zit die regeling in elkaar en hoe werkt dat dan in de praktijk?


In het algemeen plaatsen wij op één locatie in consignatie vier of vijf molens met een totaal van rond de 3000 kaarten. De aflevering en plaatsing van de molens kost je nog niets.  De kaarten hebben een verkoopprijs die rekening houdt met de kleine beurs.

Eénmaal per afgesproken periode ontvangen wij dan graag een opgave van de verkochte kaarten en rekenen we af waarbij voor de ondernemer een meer dan acceptabele marge overblijft.

Op regelmatig basis vullen we de molens bij of vervangen we ze door een geheel nieuw assortiment. Geen langlopende contracten met allerlei verplichtingen of kleine letters. Als je er vanaf wilt, halen we ze weer op.

Dat is kortgezegd de reden dat je tussen onze wenskaarten allerlei andere aanbiedingen tegenkomt. De ene keer zijn kralen in allerlei formaten en kleuren, de andere keer zijn het houten mini klompjes in drie maten die je zelf kan beschilderen.

Om nog maar te zwijgen over gigantische hoeveelheid zijden bloemen die ons magazijn siert. Kortom, laat je net als ons verrassen en kijk op bol.com voor het huidige aanbod.

Van alles en nog wat


Onze hoofd inkoop kan het niet laten. Hij komt op zijn speurtochten naar wenskaarten altijd andere leuke dingen tegen.


Dat is nog niet zo erg maar hij koopt het dan ook in, komt ons vol trots vertellen wat voor een mooie producten het zijn en laat ons vervolgens met de spullen achter en de boodschap ‘bied maar aan voor een zacht prijsje’.